2010-12-29
老公話帶埋細佬 去食餐勁, 我話開心唔使擇日, 於是乎就諗起有2個朋友都推介要帶小朋友去食自助餐. 即刻打去BOOK夜晚有得食. 去到差不多FULL HOUSE,大人細佬唔理三七廿一即刻去行一轉攞野食, 呢度有好多' 行' 放野食, 食左3轉都未行得完全部o野食, 勁!!!! 由於食物太多未能盡錄, 精心推介以下食品: 1 . 我地6個人起碼食左10隻芝士焗龍蝦!!! 超好味, D'高'超多超香!! 推介2. 海鮮泡飯, 自選即煮 好有Heart, 食落有幸福的味道 ^^3. 仲有我喜愛的北京填鴨 同生蠔4. 我怕肥但又想食蛋糕, 竟然比我發現在云云蛋糕中有' 班蘭蛋糕' 好味又超軟!!!小朋友有咩開心食品: 非常流行的棉棉冰(即刨), 綿花糖(即轉), 黑白朱古力噴泉, 飲品自助兼任飲, Häagen-Dazs 超過10種味道(我最LIKE BAILYS 都有!!!) 美中不足係有時D貴野要排一陣隊囉。。。無計啦, 旺場係咁, 推介有小朋友一定要帶佢去食
由於食物太多未能盡錄, 精心推介以下食品:
3. 仲有我喜愛的北京填鴨 同生蠔