2022-11-18 72 浏览
之前朋友介紹過話旺角開咗一間好有特色嘅西餐廳,今日放假終於都得閒可以同男朋友去拍拖啦!一入到呢一間餐廳就覺得呢一度嘅環境氣氛好好,好舒適,而且座位好闊落!同男朋友叫咗兩杯酒,紅酒白酒嘅味道都好好!另外套餐重包左餐湯同埋煙三文魚沙律🥗我個人好鍾意食呢一度嘅煙三文魚沙律,煙三文魚好香,而且呢一度嘅餐湯亦都係好濃郁好足料!另外仲叫咗一份德國腸拼盤!呢一度嘅德國腸超正,好多唔同嘅款式同埋唔同嘅口味!雖然我自己都唔係特別分得到乜嘢肉類嘅腸,不過整體來講都係好食嘅!重點想推介一下呢一度嘅安格斯肉眼扒!呢一度嘅安格斯肉眼扒真係超級抵食,肉眼部位嘅牛肉味道非常之香濃,而且好嫩😆這個鍾意食牛扒嘅人一定會覺得好正!

同男朋友叫咗兩杯酒,紅酒白酒嘅味道都好好!