2018-12-20 49 浏览
香港原來都有唔使排隊性價比極高的日式丼飯?還要在旺角這個核心地帶?未到餐廳前一直都很擔心他們的衛生狀況 擔心他們的質素參差 才可以做到性價比極高 豈料到了餐廳後 發現環境十分光線 職員亦都有善 還沒有選定想吃什麼時 職員已經送上兩碗味噌湯 唔夠仲可以追加 我地每人都喝了兩碗湯☺️朋友點了鰻魚配左口魚 而我就要了三文魚子配海膽和甜蝦鰻魚配左口魚經炙燒過口 油脂全部逼出來 十分香口 滿滿都係油香 至於刺身方面 全部都非常新鮮 甜蝦肥美之餘 海膽亦都冇臭味 另外一提 呢度連白飯都可以免費添加㗎!每個套餐亦都附送一款飲品 仲有一粒雪米糍作甜品 平平哋又想食刺身丼飯 呢度會係一個唔錯嘅選擇👍🏻