大埔四方公園周圍都係食肆,行過就發現咗依間Tiffany Blue幾搶眼Logo又靚嘅飲品店☺️好鍾意食🍓嘅我去到就俾佢嘅士多啤梨系列吸引咗,咁啱士多啤梨而家當造,即刻嗌番杯試下~ 士多啤梨奶奶係用新鮮士多啤梨同奶打成,smoothie濃厚嘅口感一飲就知真材實料,有嚟自士多啤梨天然嘅甜味,絕對唔係人工水果糖漿嘅味道,會飲到士多啤梨籽之餘面頭仲加咗粒粒士多啤梨乾,對依杯飲品超滿意呀😋黑糖珍珠鮮奶就正常發揮,用黑糖煮過嘅珍珠偏大粒有咬口,同鮮奶搖匀咗之後甜度都正常唔會死甜,亦可以揀少甜不過掛杯效果就冇咁靚~依兩款飲品都喺November嘅Top Ten熱銷榜上面,近排佢地仲做緊重型黑糖珍珠鮮奶第二杯半價優惠,嚟開大埔嘅朋友可以試試呀!

黑糖珍珠鮮奶

外卖自取