2019-03-14 32 浏览
次次行朗豪坊經過,都好想試下🍔餐廳卡位位置都幾開揚,但睇落好chill🤩-🔹煙燻鴨肝牛肉漢堡($148)個burger都幾大個,塊鴨肝煎香左啲油份滲哂出黎好正😋中間塊牛肉扒都幾juicy唔會乾👍🏻同男朋友一人一半,岩岩好唔會太膩~▫️升級(+$66)有杯奶昔、薯條、酸瓜🍟個日既是日精選奶昔係香蕉曲奇奶昔🍌-🔹Nachos($88)用熱煎pan上,係連手抦都真係超熱,大家要注意⚠️有齊哂牛油果醬、酸忌廉、蕃茄莎莎🥑我就最鍾意牛油果醬,覺得最搭😋另行仲有得揀香草菇菌/香辣肉醬,我地揀左香草,好多菇係入面😍-🔹Taco($88/2件)有幾款餡揀,我睇餐牌張圖太吸引,就跟圖揀左手撕雞同煎牛柳條😍有得揀軟皮/硬皮,我就緊係揀硬既脆口👍🏻手撕雞啲雞仲要係有少少辣好惹味,配埋牛油果醬酸忌廉一齊食真係幾正👅不過就食得好呢hea,一路食一路跌🤦🏻‍♀️-🔺我覺得墨西哥風味系列比較突出地正喎🇲🇽
🔹煙燻鴨肝牛肉漢堡($148)
個burger都幾大個,塊鴨肝煎香左啲油份滲哂出黎好正😋
🔹Nachos($88)
🔹Taco($88/2件)
🔺我覺得墨西哥風味系列比較突出地正喎🇲🇽