見到啲人個個都讚呢野好食。星期六book左檯食。去到個接侍員yanmi 態度好差,同佢講book左位,佢就好晦氣咁話我知啊,仲差十分中先到。佢當我地係walk in客 就埋黎乞檯咁,因為佢同其他walk in客話咩book左位都唔一定有檯。去到食野 叫左個養生鍋,個湯好似酸酸地咁啲味,唔知係啲魚湯同藥材係咁定點。兩個人食左五樣普通野都成$800蚊。啲野食唔係特別好食 質素好一般,唔值呢個價。個湯底食完勁口渴,好重味精,唔係啲人咁講到咁養生囉個湯底,迷又係味精野黎。食完要主動問佢係迷有甜品,因為見隔離人學都食緊雪糕。侍應唔夠 佢地好忙,叫好多次先有人應同拎野比你。埋單都埋成幾個字。都唔知間野搞咩,完全係貼錢買難受。