2023-06-13
今日去左呢間係尖沙咀既打卡熱點🧸果然令我大開眼界,一入到去首先要上一條樓梯,左右全部都係啲玩具display🤩睇岩邊隻仲可以問店員價錢帶佢地番屋企⛄️真係第一次見識,慶幸自己揾到呢間餐廳🍴都想同大家分享下🥰。以呢間有gimmick既餐廳黎講真係好平好平,而質素就同cafe一樣,但係呢個環境食嘢真係令人好奇心大增💭食物都特別好食🤤。🐒下午茶餐-法式煙三文魚法包💰$48👉🏻英式檸檬茶(凍)🐒下午茶餐-美式炸雞件配自家香橙蜜糖芥末汁💰$58👉🏻美式咖啡(熱)🐒下午茶餐-迷你辣肉腸薄餅💰$68👉🏻Mocha(熱)+$10雖然今日係weekends,但都依然有下午茶餐☕️怪唔得當日都差唔多full house🏡想黎打卡既朋友最好book位📝價錢方面都見到係好親民,但環境俾到打卡cafe既感覺😍單係呢方面我都好願意黎見識下。🐒意式大虎蝦茄蓉意粉💰$148 🐒法式保雲酥燒羊架迷迭香汁💰$298另外雖然係下午茶時段,但依然有提供主食可以俾一眾食量大既人🤪咁樣4個女仔share都可以👧🏻 仲有嗌多杯野飲人均都係百幾蚊,已經夠我地係到吹半日水😂行街行到攰入黎食翻個tea都只係六十幾蚊上落!呢個價錢呢個環境除左
🐒下午茶餐-法式煙三文魚法包💰$48
👉🏻英式檸檬茶(凍)
🐒下午茶餐-美式炸雞件配自家香橙蜜糖芥末汁💰$58
👉🏻美式咖啡(熱)
🐒下午茶餐-迷你辣肉腸薄餅💰$68
👉🏻Mocha(熱)+$10
🐒意式大虎蝦茄蓉意粉💰$148
🐒法式保雲酥燒羊架迷迭香汁💰$298
另外雖然係下午茶時段,但依然有提供主食可以俾一眾食量大既人🤪咁樣4個女仔share都可以👧🏻 仲有嗌多杯野飲人均都係百幾蚊,已經夠我地係到吹半日水😂行街行到攰入黎食翻個tea都只係六十幾蚊上落!呢個價錢呢個環境除左呢到仲有邊到可以揾到👍🏼
🐒夏日重現(鳳梨)💰$78
因為仲差杯野飲🍍係夏天最適合既當然就係熱帶生果啦🌴呢杯夏日重現係菠蘿梳打,非常refreshing而且十分漂亮🍹