2024-03-19 502 浏览
行匀成个商场好似得呢一间食肆要排队等位,好彩有先见之明book咗位。我哋叫咗上海粗炒、荠菜肉丝炒年糕、鸡丝粉皮、小笼包、松鼠桂鱼同埋酸辣汤。上海粗炒同荠菜肉丝炒年糕都吵得干身而且冇乜油,食落去冇咁罪恶。上海粗炒唔会好甜,好怕其他地方食到好甜嘅上海粗炒。荠菜好香,令到个炒年糕特别好食。鸡丝粉皮做得唔错,佢个粉皮系厚身少少同埋比较弹牙嘅,唔会一pat pat。另外佢个麻酱嘅份量啱啱好,有时出面其他地方太多麻酱会搞到个鸡丝粉皮湿纳纳。小笼包最有惊喜,皮够薄入面嘅肉又好有鲜味,做得非常好。松鼠桂鱼$208真心抵食,落咗好多松子仁同虾仁,条鱼仲要起咗骨所以基本上都系啖啖肉嘅。酸辣汤$58一位$108一锅梗系叫一锅啦,都可以装到六碗,份量都算多。最后想赞吓呢度啲侍应服务非常好又有礼貌实在非常难得。
小笼包最有惊喜,皮够薄入面嘅肉又好有鲜味,做得非常好。

最后想赞吓呢度啲侍应服务非常好又有礼貌实在非常难得。