2020-12-26
呢間餐廳成日行過都見到好大條龍😂今次小編終於行咗入去試呢兩款菜式黑松露忌廉意大利飯黑松露味有少少淡,但係忌廉味龍口,帶少少芝士味🧀如果鍾意食芝士嘅朋友應該幾鍾意。但係佢個意大利飯偏硬,好難咬,每次都要咬好耐先至吞到🙈有點失望黑椒帆立貝意大利粉黑椒汁味偏鹹,帆立貝亦較為瘦削,份量亦少。意大利粉質素平常。整體都係偏鹹同埋份量少,而且有啲鹽粒好似未攪勻😐小編今次差唔多用咗半個鐘先至排到入去。但係食物質素比我預期中嘅差😫可能我抱住好大嘅期望佢啦,員工嘅態度亦冇乜禮貌👎🏻或者佢哋真係好忙...同埋值得一提嘅係佢哋嘅碟非常之大,但係佢哋張枱係非常之細😹我同同行朋友兩個人叫兩碟野已經擺滿左個枱,張枱連我個電話都擺唔落😑😑😑覺得真係要檢討吓不過今次嘅食評只係屬於當日嘅質素而定,小編只係試咗呢兩款嘢食,可能有其他款式係好味嘅,就有待大家發掘下啦🤗
今次小編終於行咗入去試呢兩款菜式
黑松露忌廉意大利飯