2022-10-23
一直都好想試, 睇到好多人介紹同埋食評, 我都唔執輸,試吓佢咩料!條隊一路保持住一定嘅長度,無論係喺開始排隊, 還是就嚟排到, 到最後食完行返出嚟, 條隊都一樣咁長!排咗大半個鐘頭, 終於都食到啦!溫馨提示:要齊人先入得選擇咗兩個招牌湯飯!特盛海鮮龍蝦湯飯,同埋鮑魚蟲草花膠雞煲翅!海鮮湯飯, 雖然只係得個龍蝦頭, 但係個蝦樣好似浸緊溫泉咁🤣!仲有好多膏添,海鮮大隻新鮮,鮮甜足料!加埋白飯一齊食,粒粒都被湯嘅精華包着,老公食到舔舔脷!鮑魚蟲草花膠雞煲翅,有成半隻雞咁多,仲有配料杞子同埋龍眼肉, 成個底呢好濃郁, 集精華所在🤪,最後我哋冇加到飯, 但係都食到捧住個肚走,女性食完都覺得好補身養顏!我哋仲加咗兩杯冰茶, 大大杯,唔會太甜,好好飲!!最後我哋發現其實兩個人叫一杯都可以😅PS:可以再encore!!食吓其他唔同款!😋
PS:可以再encore!!食吓其他唔同款!😋