2024-08-07 509 浏览
唔食鵝肉無嗌併盤,嗌咗一掌一翼一件豆腐(有芽菜墊底)加一份紅腸墨魚例牌(有花生墊底),分兩盒裝,收$206。佢話豆腐收$30一件,我話好啦無所謂。1. 紅腸墨魚質地最正常,不過唔係滷水味,但亞叔手套都唔帶就咁喺一盤全部已切片嘅紅腸墨魚度乸一手放落煲汁度漾兩下係咗起得,唉!明檔都係咁!2. 豆腐無味無道,白曬曬切開幾片連淥都唔淥下就擺喺個盒底係咗。3. 掌翼,唔知翻煮咗幾多次,個顏色又係黑到一個點,味道咸到成家人一人夾咗嚿就收手。絕對唔係鹵料味,完全係五香腩雜汁加大手味精雞粉糖。(剩低嗰啲我第二日夾兩嚿用白水大滾甩啲咸味再煮麵烚菜都仲夠咸)建議你都係齋做粉麵檔算啦,你滷味唔掂,好彩俾你涯到個租期,唔好彩兩年內可以告別大角嘴。
2024-08-06
外卖自取