2021-11-11 43 浏览
【荃灣掃街打卡星球飲料 爆料水果more more茶】今日想share一間喺公司附近,我同同事成日會嗌tea嘅飲品舖,幾乎每一位同事都大贊呢度嘅水果more more茶幾好飲,而且種類繁多,特別叫多左杯招牌椰子奶蓋嘅芒果茶,加埋另一招牌星球系列🥰而且呢度嘅中杯幾乎等於出面其他店嘅大杯,呢度嘅大杯就已經係特大杯!!所以都幾抵飲的🙌🏻檸檬more more茶 $25酸酸甜甜咁,作為下午茶黎講啱晒,解一解lunch嘅飽肚感,而且肉眼可見檸檬切片,下次會想叫杯巨蜂飲,聽聞好多果肉😳草莓星球 $37同樣微甜微酸咁,用草莓醬畫杯邊,形成星雲feel,打卡一流,唔使加料嘅情況下呢杯已經有爆珠+啫喱,仲要係星形,襯返個名😂芒果星球 $37呢杯芒果蓉最多,同樣都有爆珠同啫喱,而且仲用上椰子奶蓋,每一啖都多左一分椰香味道,不錯好飲而且好飽
【荃灣掃街打卡星球飲料 爆料水果more more茶】

檸檬more more茶 $25