2023-09-14
香港扒房 @chiba.108做完運動需要食大量食物🤩見到呢間新開扒房就試下我哋嗌咗水牛城雞翼🐥有啲水牛城好辣 但呢個唔會!佢似x當勞麥樂雞嘅燒烤醬 我哋都幾鍾意❤️而且份量好多 大概7-8隻吃扒什扒配薯菜🍱嘩嘩嘩 好多嘢呀 有魚柳🐠煎蛋🍳豬扒🐷牛扒🥩雞扒🐔煙肉🥓司華力腸🌭一個人食絕對食唔晒 一定要share呀👬最愛魚柳同司華力腸😋而且全部嘢都好易切 唔會韌辣蕃茄大蝦意大利粉🍝有5隻蝦同濃濃蕃茄味 不錯🦐最欣賞佢唔使摵殼😋好彩份量都適中 如果唔係真係食唔晒😶🌫️我哋都加$25轉餐 包餐湯餐飲甜品😋餐湯🍲有羅宋湯同豬骨湯 好足料 滿滿都係湯料😯餐飲凍飲加$3特飲加$17💰特別一提特飲有機蘋果醋梳打(無糖)🍎平時飲開都好甜 嗌嘅時候都冇咩expectation 點知!!真係無糖唔甜!係真正嘅蘋果醋🍏甜品係雪糕🍨味道有曲奇🍪雲尼拿🍦朱古力🍫唔會太甜 為今晚畫上一個圓滿嘅句號(食到身型圓滾滾嘅圓)
做完運動需要食大量食物🤩見到呢間新開扒房就試下
我哋嗌咗