2017-09-19 240 浏览
今日 介紹一間 精緻嘅餐廳"Zappy Cafe &Bar" 地點非常方便喺銅鑼灣, 如果行街 shopping 攰攰哋 真係一個非常 好嘅歇腳嘅餐廳, 佢嘅環境非常幽靜 而且舒適 又別緻 餐廳入面 非常 整齊清潔, 就連廁所都非常別緻, 不但乾淨而且充滿 香味, 我本人從來未去過出面嘅餐廳嘅 洗手間 係咁乾淨嘅 真係非常抵讚 畀個like你set dinner menu有四 款 選擇有豬、牛、羊、魚包頭盤餐湯或沙 律仲有餐飲 另加28元 甜品美式bbq醬燒豬肋骨 $168餐湯牛肝 野菌湯配以脆卜卜嘅蒜蓉餐湯非常濃郁 而且香滑, 充滿 牛肝野菌嘅香氣 我強烈建議大家一定要飲呢個餐湯creamy and yummy美式bbq醬 燒豬肋骨豬肋骨 入口即溶 而且充滿肉汁 配以自家製嘅bbq醬 仲有芝麻非常 惹味 有爽脆嘅沙律 和新薯角伴碟餐飲凍咖啡都非常香滑其實呢間餐廳真係值得去 侍應服務非常 貼 心, 食物質素又高而且新鮮
真係非常抵讚

包頭盤餐湯或沙 律
仲有餐飲 另加28元 甜品
美式bbq醬燒豬肋骨 $168

餐湯牛肝 野菌湯配以脆卜卜嘅蒜蓉
餐湯非常濃郁 而且香滑, 充滿 牛肝野菌嘅香氣
我強烈建議大家一定要飲呢個餐湯

仲有芝麻非常 惹味
有爽脆嘅沙律 和新薯角伴碟

餐飲凍咖啡都非常香滑

其實呢間餐廳真係值得去
侍應服務非常 貼 心, 食物質素又高而且新鮮