2024-01-13 579 浏览
📍拉面凪 @ramennagihk 第二次到访嘅拉面店🍜铜锣湾站行几分钟就到,好方便😆两次去店员都好nice好有礼貌😌今次试咗豚骨拉面,汤底可以拣咸度(🙋🏻‍♀️普通)、浓厚度(🙋🏻‍♀️浓厚),拉面可以拣软硬度(🙋🏻‍♀️硬)~拉面比出面食嘅幼身,但依然保留口感🫶🏻汤底香浓,唔会过咸/油✨配料有叉烧同椰菜,叉烧够淋,椰菜吸埋汤汁好好食🥹总括嚟讲系高质嘅拉面,大家经过铜锣湾都可以试下🫶🏻✨🍜 豚骨拉面 $91 食物 🌟🌟🌟🌟价钱 🌟🌟🌟环境 🌟🌟🌟服务 🌟🌟🌟🌟推介 🌟🌟🌟🌟(+10% Service Charge)···铜锣湾渣甸坊48号采怡阁地下5号舖#foodie #hkfoodie #hkig #香港 #香港美食 #hongkong #hkig #foodblog #blogger #foodblogger #香港餐厅 #cafe #hkcafe #日本菜 #causewaybay #铜锣湾 #铜锣湾美食 #lazfoodycausewaybay 跟住我地揾食◉‿◉ @lazfoody_ 💛
📍拉面凪
@ramennagihk

🍜 豚骨拉面 $91

食物 🌟🌟🌟🌟
价钱 🌟🌟🌟
环境 🌟🌟🌟
服务 🌟🌟🌟🌟
推介 🌟🌟🌟🌟
(+10% Service Charge)
···
铜锣湾渣甸坊48号采怡阁地下5号舖