2024-04-29 46 浏览
🍽️咸蛋黄单骨鸡翼鸡翼炸到好香脆,食落外脆内软又多汁,鸡翼变做单骨更方便我哋呢啲懒人食😂每一只鸡翼都充满着浓厚嘅咸蛋黄酱,食食吓仲食到咸蛋黄添,且好够味道😌🍽️法式多士配枫糖酱法式多士系即叫即整,所以多士食落好香口!而且法式多士个摆盘劲靓,会有啲士多啤梨、香蕉、蓝莓、无花果同食用花做点缀,令到成个摆盘层次再升华咗🤩🍽️西班牙辣肉肠烩意大利饭辣肉肠食落好够味,米饭用咗西班牙嘅煮法去烩,可能系因为烩饭嘅缘故,所以米饭吸收哂酱汁嘅味道,令到食嘅时候有种唔同嘅层次感!😆☕️热朱古力呢间Cafe最出名就系拉花,点可以唔叫杯拉花呀!所以叫咗杯热朱古力饮,都几好饮!最特别系呢间Cafe可以转做燕麦奶嫁,啱晒每人有唔同嘅口味😎
🍽️咸蛋黄单骨鸡翼

🍽️法式多士配枫糖酱