2022-04-29 364 浏览
有一日特登出新蒲崗覓食,咁當然要去埋享樂啦☺️買埋呢個抹茶Combo✨ ⭐️宇治抹茶蜜瓜包($18) CLS呢個包勁好食😱 首先個包體自己抹茶味好香又鬆軟,上面嘅蜜瓜皮氣炸後超級脆😍 重點係入面嘅奶酥超級多,抹茶味突出得嚟微甜🤤 應該係人人都接受到嘅口味👍🏻 成日見人講呢個包包,今日食到終於明白點解咁多人讚佢喇🥺 呢個價錢有咁嘅質素真係冇得輸👍🏻 下次再遇到佢嘅話我一定買多幾個🤣 ⭐️特濃抹茶焦糖三角($18)一聽就知好邪惡🤤 氣炸表面嘅焦糖脆脆哋,入面係軟熟嘅抹茶味麵包,而且抹茶味好香👍🏻 我配埋乳酪一齊食當甜品覺得幾正🤤⭐️抹茶麻糬貝果($20)一如既往嘅好食👍🏻 包體都幾彈同埋香抹茶味,應該已經滿足到普遍抹茶粉絲,呢個價錢嚟講真係好高質☺️ 而且中間嘅麻糬加熱後拉曬絲,配埋奶酥真係好正😍 一定會再買!

⭐️宇治抹茶蜜瓜包($18)

⭐️特濃抹茶焦糖三角($18)

⭐️抹茶麻糬貝果($20)