2004-06-06 1 浏览
聽見之前d人讚到佢咁正, 所以尋日特登搵理啊姨走去試o左佢個tea buffet, 因為啊姨係萬豪會員, 所以佢可以有十六次機會o係萬豪任何一間餐廳食o野有半價優惠, 所以一百六十八蚊兩個人食係非常之抵...講真, 佢個tea buffet真係好得o羅, o野食種類又多, 有刺身壽司蛋糕點心熱盤等,我簡直款款都試晒, 食到我好飽。我最鐘意佢d壽司, 尤其係反卷, 有款係用紫菜包住d鰻魚同cream cheese, 好特別好好食, 我好鐘意, 真係無諗過cream cheese可以同壽司都配合到, 好正! 至於甜品方面, 就有成十幾款蛋糕, 又有pancake同窩夫, 仲有豆花, 好多款式, 好多都好好食, 以下係我一d推界同意見:<br />窩夫: 佢d窩夫係新鮮熱辣即製o架, 個waiter會不停咁整d新鮮o既出o黎, 因為真係好搶手。佢d窩夫有好香蛋味, 仲有埋strawberry汁、熱掅果同埋香草汁, 我都已經食o左幾個~pancake: pancake都係即製, 有好多款生果選擇, 任你配搭, 又係有好多人排住隊等食, 你仲可以點strawberry汁同埋blu
pancake: pancake都係即製, 有好多款生果選擇, 任你配搭, 又係有好多人排住隊等食, 你仲可以點strawberry汁同埋blueberry汁一齊食, 好sweet o架…
特色芝士餅: 我一向都好鐘意食好重味o既cheese cake, so 呢個cake我好鐘意, 因為佢質地好實, 有好重cheese味, 不過因為要留肚試其他o野, 所以唔可以食太多, 如果唔係會好漏~~~
焦糖綠茶慕絲: 本來我覺得綠茶味幾好, 但係加埋焦糖就甜o左d
strawberry千層酥: 細細件, 唔會太漏, 而且好鬆化, 配埋d吉士醬好好食