2024-08-21
之前食過呢間餐廳嘅Fine dinning最近到訪 原來已經轉咗做semi buffet每位都只係$318起海鮮冷盤同多款沙律都任食 款式都唔少 非常高性價比🔸Semi dinner buffet $318/person自助吧款式種類選擇唔少,海鮮方面主要有三款,分別係翡翠螺、青口同埋凍蝦。三款海鮮都好新鮮,比得上酒店buffet嘅質素。除咗冷盤海鮮之外,仲有煙三文魚以及多種唔同款式嘅沙律任食。🔸餐湯揀咗法式龍蝦湯(+$48)同是日餐湯,法式龍蝦湯嘅質感好濃厚,龍蝦味好香濃。今日嘅餐湯係蕃茄粟米湯,飲落好鮮甜,蕃茄味好出。🔸主食有多達11款主食選擇,除咗有意粉之外亦有唔同嘅肉類選舉,今次我哋就試咗自家製肉醬配手工意粉同埋慢煮豬腩肉配黑松露薯蓉。手工意粉嘅口感好滑溜彈牙,每一條意粉都掛到濃濃嘅肉醬,非常惹味。豬腩肉慢煮後肉質嫩滑細膩,豬皮烤到好香脆可口,食落口感好豐富。
最近到訪 原來已經轉咗做semi buffet
每位都只係$318起