2019-11-23 1480 浏览
好耐都无食过pizza🍕啦😆🤭, 但又唔想食连锁店嘅pizza, 于是就上网揾下有咩小店🧐, 今次就试下e间pizza max🤓! 餐厅环境唔算十分大, 不过坐得算几舒服, 由于我地唔系好肚饿所以叫左两杯野饮🍹, 一个pizza🍕同一碟意粉🍝! 士多啤梨Smoothie🍓🍹Smoothie有水果🍓, 乳酪, 雪糕🍦同奶🍼组成, 士多啤梨乳酪味道较重, 甜甜地带微酸, 味道唔错!😊芒果Smoothie🥭🍹 芒果Smoothie味道有d似芒果布丁🥭🍮, 相比士多啤梨味较甜意大利千层面🍝千层面份量唔算多, 不过新鲜焗起好香, 芝士🧀拉到丝! 肉酱嘅份量同味道几够, 每啖面都食到肉酱, 意粉湿润度ok, 软硬度刚好, 加埋少少香草🌱同火箭菜, 食起上嚟唔会觉得好腻, 几好味!😋西班牙猪肉肠薄饼🍕 <Chorizo>(M)Pizza系新鲜焗起, 所以好热辣辣好香, 我地叫左薄批, 饼底唔干, 口感松软带点烟韧, 配料几多, 而且有菠萝🍍食落去几开胃😋😊总结: 食物质素唔错, 店员几热情, 价钱亦唔算贵, 环境舒适!

士多啤梨Smoothie🍓🍹

芒果Smoothie🥭🍹

意大利千层面🍝

西班牙猪肉肠薄饼🍕 <Chorizo>(M)
2019-11-18
  • 西班牙猪肉肠薄饼