2023-06-05 15 浏览
琴日係荃灣發現左間工業風裝修既泰國野,Lunch Set $78已經有主食、小食同凍飲,見佢咁抵就決定要試下🤣主食方面我地叫左個泰式無骨海南雞飯同泰式臘腸炒飯💕個海南雞飯係用左油飯,食落粒粒分明而且好香,個雞口感爽嫩,加埋佢個辣醬好好食😛個臘腸炒飯炒得好香,而且都幾多配料,泰式臘腸比起港式既無咁油膩,鹹鹹甜甜,令個飯既味道更豐富😬小食方面揀左香茅蒜香雞翼同炸蝦餅🙌🏻兩樣野都炸到好脆好香口,我特別鍾意個炸蝦餅,咬落去係彈牙得黎有汁🤪跟餐飲品既選擇都幾多,我地就揀左蜜桃冰茶同芒果冰茶,兩杯茶都唔會好甜,仲幾大杯添🤣整體呢餐都食得幾滿意,而且呢個lunch set真心抵,大家可以去試下😍