今日去开港岛𠮶边做嘢 就约定妈咪同佢去尖沙咀食lunch buffet😋😋 上网见到呢间山景阁lunch都几抵 $148一个大人 OpenRice有优惠卷有九折!😝 记得用阿😝因为我哋两个都唔系食得好多🙈 本来谂住平平哋有啲海鲜 冷盘 甜品食下就ok😛 但呢间都食得过㖞😋 虽然冇三文鱼刺身😢 但系有烟三文鱼补数😍 食返几碟先😝 冻虾同cold cut都几正😛 Parma ham哈密瓜超甜 唔似浸过糖水 超推介呀!😍😍😍热盘就正常啦 有黑松露煮青口 炆三文鱼头腩 仲有啲泰式既鱼饼等等 最估唔到嘅系佢仲有生滚粥😯 下次带婆婆嚟佢一定钟意😛 我哋要咗鱼腩猪膶皮蛋粥 材料好足料亦几新鲜 不过就杰左少少粥嘅旁边仲有啲醉鸡 凉拌木耳 麻辣猪耳 比客人送粥 都几好!食两个半钟lunch buffet就可以慢慢叹 我哋休息一阵再劲擦甜品呀😍 甜品嘅种类比我哋想像中多😯 推介嘅系泰式鲜芒果黑糯米 鲜芒果好甜 呢度用嘅唔系椰汁 似系椰糕🤔 整体唔会好甜 几好食😋 抹茶奶冻就够香! 仲有朱古力喷泉添啊 我梗系用棉花糖同哈密瓜点啦 哈密瓜真系超级甜呀!!1:30pm开始有师傅即场整pancake😛 总共有三款

烟三文鱼

热盘
生滚粥

醉鸡 凉拌木耳

朱古力喷泉啊🍫

1:30pm开始有师傅即场整pancake😛 总共有三款口味: 香蕉朱古力 芒果杏仁 黑加伦子 我就试咗香蕉朱古力啦!即整即食 特别好味架☺️☺️
即制pancake
最后食饱饱 饮番杯latte☕️ recharge完energy再去shopping就岩哂啦😝😝
2018-09-15
烟三文鱼