2020-10-09 26 浏览
黎到觀塘鴻圖中心既food court,好多餐廳選擇😍今次就試左Pizza Pan先la🥰見到個2人套餐几抵,就叫左黎食,即叫即做Pizza,好正ar😝為食餐單: Combo Menu 2人套餐🍕 $188-Pizza Pan Meateor🍕(+$10) 依個Pizza Pan食肉獸材料包括BBQ汁、芝士、莎樂美腸、意大利辣香腸、肉丸、車厘子、三色辣椒😊材料好豐富,仲有好多肉,真係食肉獸之選😂每啖都滿滿醬料同食材,味道好香好多層次,好juicy,依個pizza我同fd兩個人都食唔曬,好大份🤣-黑松露磨菇意粉🍝黑松露味好香濃,好多好多磨菇,仲有好多濃郁醬汁,成個意粉都好香好好味啊🤤-焗田螺配特色荷蘭🐚田螺隻隻大大隻,俾又厚又滿既特色荷蘭汁蓋住,好creamy又香,田螺好爽口彈牙,味道口感都一流ar🤩-熱檸水、熱柚子蜜🥤食下pizza飲下甜甜酸酸飲品好解渴又開胃👍
黎到觀塘鴻圖中心既food court,好多餐廳選擇😍

今次就試左Pizza Pan先la🥰

為食餐單:
Combo Menu 2人套餐🍕 $188
-Pizza Pan Meateor🍕(+$10)

-黑松露磨菇意粉🍝

-焗田螺配特色荷蘭🐚

-熱檸水、熱柚子蜜🥤

食下pizza飲下甜甜酸酸飲品好解渴又開胃👍