2022-04-27
朋友仔話要Encore三小時抵食午市放題,book好旺角大瀛喜日本料理食返餐勁。每位$198,加一後$218,食足3個鐘,抵食!用QR code落單方便快捷唔漏單。先來放題必叫的刺身,我們叫左甜蝦、虎蝦、三文魚、油甘魚、帶子 、鯛魚、北寄貝、希靈魚、榮螺片、八爪魚、鮑片、甜蝦同埋大赤蝦,全部都好厚切鮮甜,無雪味。個刺身盤賣相味道均一流!壽司有芒果沙律加洲卷、龍蝦沙律大蝦卷燒三文魚腩壽司、鹽燒左口魚裙邊壽司同埋蒜蓉大蝦壽司,壽司勝在細細粒,可以試好多款式。芝士龍蝦沙律多士脆卜卜都幾香口。雞翼❤️最愛雞翼💖必食芝麻雞翼💕外脆內軟,雞翼加上芝麻勁香口,熱辣辣超美味。鹽燒蝦,牛舌燒得香口美味。天婦羅蝦蕃薯仔即叫即做,熱辣辣,美味十足。吉品鮑汁扣花膠,朋友推介之選⭐️啖啖厚肉花膠,落足料不欺場,回本必吃之選,又養顏又滋味。自助區仲有好多前菜、沙律、熟食、湯類和甜品,眼花撩亂,十分多選擇。飲品有凍有熱,仲有梅酒及清酒,岩晒一家大細,想飲咩都得。自助雪糕,自助唧軟雪糕幾得意。今天是海鹽雪糕,味道幾特別。小朋友最愛夾糖,但暫時只有一款。
雞翼❤️最愛雞翼💖必食芝麻雞翼💕
外脆內軟,雞翼加上芝麻勁香口,熱辣辣超美味。
鹽燒蝦,牛舌燒得香口美味。
天婦羅蝦蕃薯仔即叫即做,熱辣辣,美味十足。
飲品有凍有熱,仲有梅酒及清酒,岩晒一家大細,想飲咩都得。
自助雪糕,自助唧軟雪糕幾得意。今天是海鹽雪糕,味道幾特別。
小朋友最愛夾糖,但暫時只有一款。