2023-02-16
之前去左何文田廣場好多次,都無係度食過野,難得開左間新野,就要try try佢😀 第一次係呢度吃晚飯,地方幾大,有空間感,食野都舒服d😎 我地叫左個2人SET 3️⃣0️⃣0️⃣都唔駛😇🥚皮蛋豆腐個皮蛋豆腐上面有汁甜甜地,都幾好食🤤🐖蒜泥白肉蒜味比較重,雖然食完個口一定會臭,但係我都係最鍾意食😳🍍鳳梨黑醋骨呢個我覺得整得幾好食😋 平時好少會食到,通常都係食台灣嘢先食到,酸酸甜甜好開胃,送飯一流♥️🐥經典三杯雞(煲)呢個雞肉食得出之前有醃製過,煮得幾惹味👍都係一個好適合送飯嘅餸🍚🧋髒髒朱古力珍珠奶茶呢個一上到枱真係不得了,非常邪惡😈 飲落去入口即溶嘅奶蓋,真係好正😍 而且朱古力味都好濃☺️珍珠好煙靭,好有咬口!🍵璋化茉莉綠茶茶味清新,冬天飲落去暖笠笠好舒服😌總括而言 (5個💜係最高)好味指數 : 💜💜💜💜🤍服務態度 : 💜💜💜💜🤍環境打卡 : 💜💜💜🤍🤍回頭指數 : 💜💜💜💜🤍📍你好!茶飯🏢何文田佛光街80號何文田廣場2樓227-228號舖🕗星期一至日 07:00 - 21:30#旺角美食 #旺角必食 #何文田美食 #何文田必食 #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #insta
🥚皮蛋豆腐
個皮蛋豆腐上面有汁甜甜地,都幾好食🤤
🐖蒜泥白肉
蒜味比較重,雖然食完個口一定會臭,但係我都係最鍾意食😳
🍍鳳梨黑醋骨
🐥經典三杯雞(煲)
🧋髒髒朱古力珍珠奶茶
🍵璋化茉莉綠茶
茶味清新,冬天飲落去暖笠笠好舒服😌
總括而言 (5個💜係最高)
好味指數 : 💜💜💜💜🤍
服務態度 : 💜💜💜💜🤍
環境打卡 : 💜💜💜🤍🤍
回頭指數 : 💜💜💜💜🤍
📍你好!茶飯
🏢何文田佛光街80號何文田廣場2樓227-228號舖
🕗星期一至日 07:00 - 21:30
#旺角美食 #旺角必食 #何文田美食 #何文田必食 #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy #travelhk #followforfollow #hkig #hkdating #pleaselike #hkfoodie #bestfoodhongkong #coffeehk #hkcafe #hkrestaurant