2020-03-19 806 浏览
其实呢间野我一早谂住得闲平平地试下,因为佢啲野食种类都几有趣,有多款甜品、汤面、碟头饭、街头小食我就冬菇萝卜汤面$37,加$20升级配木瓜3.6奶昔星期三有特价甜品$25手芋一家(香芋雪糕芋圆、红豆粒、水晶、凉奶、椰奶、花奶),我买左个做外卖, 但冇影相有时都想清清淡淡食返餐,下下都食肉会变到无胃口俾我见到餐牌有呢个蔬菜+面,即刻要点黎食下冬菇红萝卜够淋、生菜爽脆唔会过熟、白萝卜唔硬但如果更淋会更好,萝卜汤底清甜再加有少许炸蒜都几香,面底弹牙木瓜3.6奶昔,系真木瓜奶(sorry我呢句唔系搅笑话木瓜有木瓜味啲废话,好多时声称啲果汁成日都系用糖浆沟成,呢个系新鲜水果打成咁解)奶味香滑,质感厚,唔会稀了了手芋一家,$25真系抵到飞起,芋圆真系有芋头味,唔会似食擦胶粒(你知有啲芋圆烟韧但完全冇味),size较一般大少许觉得性价比真心唔错,有得食饱之余仲有咁多款甜品可以拣唔洗再转场,难得系两者都做得唔错,应该会回头再食
有多款甜品、汤面、碟头饭、街头小食
我就冬菇萝卜汤面$37,加$20升级配木瓜3.6奶昔

有时都想清清淡淡食返餐,下下都食肉会变到无胃口
俾我见到餐牌有呢个蔬菜+面,即刻要点黎食下

2020-03-18