2019-04-26 148 浏览
由於喺呢個網上見到呢間鋪頭喺荃灣區可以話係榜首 就同朋友嚟呢度試吓一入到覺得呢度環境非常之開揚 場地非常大 黎到嗰日亦都差唔多滿座咁滯 平時應該都好多打工一族嚟呢度食晚飯 咁啱撞正果一日係七人欖球直播日 氣氛非常之好今次嚟到就叫左一個安格斯牛肉漢堡試吓 但係味道就有啲失望啦 漢堡非常快嚟到所以有啲懷疑佢並唔係即刻做 漢堡包個包食落去有啲似嘉頓漢堡 令人有啲懷疑值唔值呢個價錢牛肉食落去亦都同麥當勞食嘅差唔多並唔係特別juicy 芝士食落去不過係片裝芝士。。。 黎到嘅時候仲要未溶 完全冇咗食漢堡包望住塊芝士溶嘅精髓🥺整體來講覺得呢個安格斯牛肉漢堡一般由於朋友想食多少少嘅肉類補充下蛋白質於是就叫左原隻燒春雞$158呢個價錢食落其實都唔算貴 嚟到嘅時候雞嘅份量都幾大隻都夠兩三個人食 但係食落去雞嘅部份大概有一半係滑一半粗 價錢來講呢個都算係抵食但係質素就一般般整體來講其實呢間鋪頭性價比都算高食物都大份環境幾好服務唔錯同朋友喺度睇波飲酒都幾適合 最緊要係呢度有戶外飲酒環境同埋有個大電視俾大家睇波傾計 但係講到食物嘅質素就只係一般般啦比較適合聚會而唔係注重食物嘅你

整體來講覺得呢個安格斯牛肉漢堡一般

比較適合聚會而唔係注重食物嘅你