2021-10-28 55 浏览
Butcher Best 12”今次嗌咗厚批。食落好有口感而且批底真係有食麵包既感覺,厚實又有少少脆身,食落好滿足。店員上pizza時會直接俾埋tabasco係唔使再問,butcher best面頭既肉醬好香濃又唔會過咸,加上芝士同埋洋蔥食落冇得輸!晚飯套餐可以揀一個main,一個主菜同埋Draught Beer,我就揀咗Calamari,安格斯漢堡同埋stella。首先飲生啤既話stella真係好好飲,泡沫好豐盈飲落層次十足! 魷魚食落好彈牙而且炸得好惹味,食住飲啤酒好夾! Burger到咗我地都嘩出聲,因為用咗橫身既漢堡包望落個樣好得意,食落肉汁都好豐富又有煙燻既香味。薯條係幼身薯條熱辣辣夠哂脆!環境其實都幾舒服而且又唔會坐到好迫,食物質素都保持高水準!
Butcher Best 12”

環境其實都幾舒服而且又唔會坐到好迫,食物質素都保持高水準!