2020-08-30 1165 浏览
真係唔錯啵!去之前都有擔心OpenRice 上嘅係打手好評,點知昨晚去食過之後覺得真係幾抵食!我哋食17:00-19:20個時段,全單7折,所以埋單都唔駛200個人,每人$198。但呢個價錢已經食到燒肉、海鮮、炸雞同其他韓食,真係算好抵食了!食韓燒最怕佢係啲劣質肉,醃好哂燒完食落肚都唔知係咩肉,呢度嘅肉質量係可以的,肉嘅顏色都幾新鮮,特推羊西冷!份量係少啲,細細塊的,但堅好味,下次去一定要狂點!海鮮選擇都多,但我唔鐘意食海鮮的,所以剩係嗌蠔,總共嗌左14隻蠔,有原味同芝士。講真,係無咩肉食架啦,始終呢個價錢仲要任食,但起碼真係原隻蠔上,唔係啲得舊肉嘅/放返上個殼扮原蠔嗰啲貨色。第一批蠔就差啲,同埋可能我哋燒耐左,真係食唔到肉咁滯,最後嗰轉反而平均大份啲,不過整體都滿意嘅。韓食炸雞、水冷麵嗰啲我哋都覺得ok!店員服務質素都唔錯!幾有禮貌!主動幫我哋換烤板。又提我哋生蠔唔可以生食,門口有信封俾我哋入口罩咁~不過截單時間又好似係早啲,不過實際黎到燒埋食埋真係岩岩好咋,我雪條都食唔切就趕住走,費事阻人做下轉,所以都係可接受嘅!

韓食炸雞、水冷麵嗰啲我哋都覺得ok!