📍原來咖啡廳已經轉型為Bar & Restaurant 餐點選擇多咗好多同幾有特色! 餐廳沿用粉色裝修 配上簡約設計風 環境舒適幾Cozy! Dinner Set 包田園沙律或是日餐湯 及精選甜品 +$30可選紅酒/白酒/汽酒🌀 烤法國油封鴨腿配香橙八角鴨肉汁餐廳招牌菜! 平時食油封鴨都比較貴 老闆表示希望客人可以用平民價錢 品嚐到高級西餐廳嘅質素🙈 鴨肉肉質軟嫩 口感唔韌易入口 表面雖然唔算脆口 但淋上醬汁後超惹味🙌🏼 與番茄莎莎+黑醋汁等夾埋一齊食 輕易減低鴨肉嘅油膩感!🌀 香煎澳洲豬鞍扒豬鞍扒厚肉帶少許🤏🏻肥肉 咬落肉質保持鬆軟 用上甜薯紫薯作為配菜🧡 再用花瓣稍作裝飾 賣相滿分! 💯🌀 自選雙拼沙律揀咗青蘋果🍏伴紅菜頭意大利黑醋沙律+ 羅馬雜色車厘茄粟米沙律🥗伴芝麻沙律醬 兩款都冇多餘嘅醬汁 車厘茄新鮮爽甜 感覺健康~🔸同區比較少有嘅高質西餐廳 價格幾親民~老闆相當親切健談😂 會主動介紹同推薦招牌餐點 幾有人情味🙈 餐廳仲有做包場服務 如果開party老闆會盡量配合客人需要㗎!
📍

🌀 烤法國油封鴨腿配香橙八角鴨肉汁