2022-05-27 50 浏览
經過星期一至五既忙碌,黎到星期六好想輕輕鬆鬆享受一個舒服既午餐。將軍澳澳南海岸勁多西餐,今次揀咗呢一間餐廳酒吧A Tavola Bar & Grill試一試。餐廳開揚,我鍾意佢高檯都有卡位坐,非常舒適,室外仲可以帶埋寵物一齊黎添。Beef Burger $158呢個係佢地既廚師推介。賣相好靚,份量十足,果然無叫錯!個Burger餡料好豐富,有牛肉餅、切達芝士、紅洋蔥、生菜、醃青瓜、蕃茄、煙肉同埋特製醬汁芝士流心,牛肉餅手打,好多肉汁,煙肉好脆又唔會乾,同埋所有材料都好新鮮。配埋粗薯條,炸得好香脆,仲有新鮮沙律菜伴碟,非常高質。Watermelon & Mint Slushie $68食 Burger點可以唔配杯野飲,呢杯薄荷西瓜沙冰真係好清爽,沙冰打得好滑,大大杯好抵飲。
Beef Burger $158
呢個係佢地既廚師推介。賣相好靚,份量十足,果然無叫錯!
Watermelon & Mint Slushie $68