2023-01-29
好耐無食過放題!🤩新年第一日返工要食個烤肉放題賀一賀佢!🥳我地揀咗$348套餐,其實已經好多嘢食 😀由於我地食咗好多嘢,我都係抽啲印象比較深刻嘅出嚟介紹下 :3牛:整體嚟講呢間啲牛肉嘅肉質都幾好,唔會韌,又唔會腌得太厲害而無咗咬口特別推介壽喜燒安格斯封門柳,啲壽喜燒汁幾好食,唔會太甜,又唔會蓋過肉味 🙂葱花牛舌都推介,因為幾香口,如果厚返少少就更好啦~鷄腿肉:呢個超級推介,鷄肉完全無雪味,味道鮮甜,肉質爽滑!鴨胸:呢個有驚喜,肉汁都幾豐富,燒香左有啲似食緊燒鴨🤣日本鯖魚/多春魚:鯖魚肉質結實,烤完有油香;多春魚完全無苦味,都幾新鮮。香蒜牛油藍青口:好惹味,青口肉質爽滑。香草/白酒牛油雜菌:雜菌有兩個口味,分別係香草牛油同白酒牛油。兩款都超好味,超香口!玉子燒:原本可以即食嘅,但擺落去燒一燒別有一番風味。日本年糕:煙煙韌韌,帶有濃濃米香。杏鮑菇/茄子/翠玉瓜:蔬菜整體都新鮮!一口紫薯:呢個都好好食,紫薯好甜,口感綿密,加埋牛油就更加香口!另外想特別一讚呢度嘅座位好闊落,坐得好舒服!同埋仲有movenpick雪糕做飯後甜品,真係大滿足!!😍😍
新年第一日返工要食個烤肉放題賀一賀佢!🥳
我地揀咗$348套餐,其實已經好多嘢食 😀
牛:
葱花牛舌都推介,因為幾香口,如果厚返少少就更好啦~
鷄腿肉:
呢個超級推介,鷄肉完全無雪味,味道鮮甜,肉質爽滑!
鴨胸:
呢個有驚喜,肉汁都幾豐富,燒香左有啲似食緊燒鴨🤣
日本鯖魚/多春魚:
鯖魚肉質結實,烤完有油香;多春魚完全無苦味,都幾新鮮。
香蒜牛油藍青口:
好惹味,青口肉質爽滑。
香草/白酒牛油雜菌:
玉子燒:
原本可以即食嘅,但擺落去燒一燒別有一番風味。
日本年糕:
煙煙韌韌,帶有濃濃米香。
杏鮑菇/茄子/翠玉瓜:
蔬菜整體都新鮮!
一口紫薯:
呢個都好好食,紫薯好甜,口感綿密,加埋牛油就更加香口!