2021-07-30 985 浏览
哩間餐廳主打人手制意大利粉 好食又唔貴 CP值非常高 無論lunch or dinner都好多人黎食! 大家記得早啲去攞位啦 佢哩到係無得book位架🙈餐前店員會提供麵包🥖配橄欖油同醋汁蘸今次我地叫哩個Vitello Tonnato 上面一堆醬其實係用吞拿魚肉磨成的 雖然佢賣相唔太好討好 但佢真係好好食的😆所以話人不可以貌相(`ω´) 而且食完剩番既汁用黎點麵包 超級無敵霹靂好食🥺搞到我都忍唔住叫多份包🙈而個貓耳朵麵口感非常煙韌有咬口(ᵒ̴̷͈ᗨᵒ̴̶̷͈ )蕃茄配芝士真係無得輸 仲有微微既辣味 好鬼正啊🥲千層麵睇相都知一樣咁正😣焗到熱辣辣 頂層既芝士焗到脆脆的 中間有好多肉碎同拉絲芝士🤤最後既Tiramisu亦都係必食! 佢既餅係浸滿咖啡味 味道濃郁 配埋啲cream一齊食甜度剛剛好喔✨
餐前店員會提供麵包🥖配橄欖油同醋汁蘸