👧🏻😋👅🍽✨抵食高质工厦台湾菜🙌🏻-哈豆🇭🇰 观塘成业街19号成业工业大厦2楼29室 🇭🇰-🇹🇼 早食饭去到都见到几枱客食紧甜品饮紧啡, 观塘返工去食个tea倾下野都几chill😌 🇹🇼 餐厅有用台湾电影做主题既壁画, 柯震东件衫分开一半分饰那些年柯景腾同月老石孝纶好有谂头🤣 画得好靓, 钟意台湾电影既朋友都可以黎打下卡-🍜椒盐排骨芝麻酱干拌面 套餐价 $66💯椒盐排骨系系骨猪扒, 腌酱咸香, 炸脆左但唔会太干, 有keep返肉汁系里面💯麻酱唔会太杰, 拌面好适合, 肉燥, 菜甫同香葱捞埋劲有化学作用, 唔记得走葱既我觉得好好味😆-🐓 咸酥鸡拼香肠麻辣干拌面 套餐价 $66✨咸酥鸡新鲜炸起又系爆汁, 外脆内软都唔会太咸; 波波肠甜甜地好juicy✨麻辣酱麻香十足, 沟埋肉燥唔会话太辣; 面条虽幼但好有咬口!-🦐 香酥腐皮虾卷 原价 $48 跟餐减 $10💯比常见虾卷冇咁炸好正! 卷皮系薄脆质地, 包住有虾粒既幼滑鱼蛋-🐖 厚切万峦猪脚 原价 $40 跟餐减 $10✨冷盘小食猪手份量都多, 唔算太肥主要系软腍腍筋位好多骨胶原-🥛 ☕️叶月红茶 跟餐免费豆浆红茶 跟餐免费💯红茶底甜甜地香浓但
👧🏻😋👅🍽✨

🥛 ☕️
叶月红茶 跟餐免费
豆浆红茶 跟餐免费
💯红茶底甜甜地香浓但唔涩口
💯豆浆红茶好特别, 豆味好重, 豆味又带出左茶既香甜
香酥腐皮虾卷