2021-07-27 353 浏览
放工去填飽個肚🤭又去左鯨吞一隻牛~講緊嘅係呢個牛型鐵板扒啊🤤大件夾抵食之選!!!.📍金鳳大餐廳.🐮招牌牛柳餐($118) - 牛柳叫左五成熟,好嫩又唔會血淋淋~加$2要左蒜蓉,勁香!!!淋埋個惹味黑椒汁真係無得彈呀😋🌟每月特選晚餐 ($168)頭盤: 🥗蟹籽雜果沙律 - 雜果香甜配埋爽脆青瓜粒,開胃又好味~主菜: 🦞芝士焗龍蝦拼西冷牛扒 - 大大隻開邊龍蝦仲要用芝士焗!!勁多膏又啖啖肉😍西冷牛扒都係五成熟,加埋$2蒜蓉更正!本身塊扒已經醃得好入味,加埋黑椒汁辣辣地幾好味👍🏻甜品: 🍨意大利配方雪糕 (口味隨機) - 今次係士多啤梨味呀🥰個雪糕好滑~士多啤梨味都幾rich😆🥣羅宋湯 - 每個餐都會跟一碗餐湯,我地今次不約而同揀左羅宋湯😌辣辣地好好味~仲有好多蔬菜料可以食🥕🥬🫑仲有軟熟餐包🤤可以點湯食🥤凍齋啡 - 又係🙆🏻‍♂️走甜健康之選~🧉黑牛($18) - 食牛扒飲可樂好完美~仲要加左球朱古力雪糕🤭正啊~
📍金鳳大餐廳

🌟每月特選晚餐 ($168)

🥤凍齋啡 - 又係🙆🏻‍♂️走甜健康之選~