2023-07-05 66 浏览
好几年无食过鸡煲😂突然瘾起,揾到间系尖沙咀既鸡煲火锅放题贪佢可以食成180分钟 足足三个钟🥹吾驶好似出面食得个半钟⏳赶住交枱咁chur.🙈餐厅有三种和牛套餐选择,每个套餐都会跟一煲和风海鲜鸡煲.里面既海鲜有鲍鱼、虾、蚬,种类吾算多,但系份量都ok☺️食落都新鲜🤤而主角既鸡 肉质都几嫩,鸡煲个汁整得好惹味🤤 劲中意😍另外鸡煲仲有d豆卜,洋葱、蕃薯做配料,全部劲入味 正啊😍食完鸡煲就可以加汤打边炉啦😎我地拣左中价位既「澳洲和牛套餐」(ᴴᴷᴰ298/位)🐮咁就包左澳洲和牛、牛白肉、顶级牛小扒、牛肩胛、豚肉任食✨牛肉既色泽几靓,都有番一定既厚度,吾似出面有d薄到纸片、半透明咁。佢既肉质都非常吾错🥰 牛味几香浓🐮个人觉得牛白肉几特别,我都系第一次见😂一开始见到劲似切左片风干既苹果😂其实佢系牛胸前肋骨上一块细小既筋膜类肌肉,食落劲重牛味同爽口😬另外餐厅仲有个自助区,可以拎其他火锅配料、酱料同雪糕。虽然自助区只系短短十零步已经行得完,但种类都算多,竟然连田鸡肉都有得拎😳其中我最中意就系墨鱼滑🦑劲弹牙 疯狂encore🥹仲有饮品同啤酒🍻都系任饮呢!基本上食完三个钟真系饱到郁吾到😂😂临尾用最后一口气 食埋
好几年无食过鸡煲😂
突然瘾起,揾到间系尖沙咀既鸡煲火锅放题
贪佢可以食成180分钟 足足三个钟🥹
吾驶好似出面食得个半钟⏳
赶住交枱咁chur.🙈

餐厅有三种和牛套餐选择,
每个套餐都会跟一煲和风海鲜鸡煲.

里面既海鲜有鲍鱼、虾、蚬,
种类吾算多,但系份量都ok☺️
食落都新鲜🤤

而主角既鸡 肉质都几嫩,

鸡煲个汁整得好惹味🤤 劲中意😍
另外鸡煲仲有d豆卜,洋葱、蕃薯做配料,
全部劲入味 正啊😍

食完鸡煲就可以加汤打边炉啦😎
我地拣左中价位既「澳洲和牛套餐」(ᴴᴷᴰ298/位)🐮
咁就包左澳洲和牛、牛白肉、顶级牛小扒、牛肩胛、豚肉任食✨

牛肉既色泽几靓,都有番一定既厚度,
吾似出面有d薄到纸片、半透明咁。
佢既肉质都非常吾错🥰 牛味几香浓🐮

个人觉得牛白肉几特别,我都系第一次见😂
一开始见到劲似切左片风干既苹果😂
牛白肉

另外餐厅仲有个自助区,
可以拎其他火锅配料、酱料同雪糕。
虽然自助区只系短短十零步已经行得完,
但种类都算多,竟然连田鸡肉都有得拎😳
其中我最中意就系墨鱼滑🦑
劲弹牙 疯狂encore🥹
火锅配料
火锅配料

仲有饮品同啤酒🍻都系任饮呢!
基本上食完三个钟真系饱到郁吾到😂😂
临尾用最后一口气 食埋个雪糕🍦
大满足😎
雪糕

睇佢地社交平台见到最近佢地做紧个二选一promotion:
1️⃣逢星期日至四只要$1088就可以免加一包四位任饮任食澳洲和牛套餐🙀

2️⃣当月生日既人预订4位或以上,寿星就可以免费享用$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐🆓 (但要订位时预先讲想用呢个优惠)

多人去食既话真系几抵🥹
下次要约多d人再encore先得!
跟住佢地仲可以做会员储印仔换奖赏添!
例如会有折又或者送d配料,都几吾错咁☺️
牛白肉