2020-02-06 36 浏览
平時返工咁攰,收工梗係要好好慰勞自己啦, 收工等得happy Friday 梗係要同同事去食好西, 佢話想食唔同類型嘅食物,最好既選擇梗係食放題,之前有朋友食過呢間放題,佢地既評價都唔錯,又係公司附近,於是一於試下。餐廳睇落都企理,幾有空間感,座位都好闊落,而且區域分明,一入到去都好易掌握食材/甜品擺放位置黎到食放題 當然要叫下刺身 壽司 炸物刺身有叫左甜蝦 蟹柳 帶子,刺身好鮮甜,無雪味,咬落去亦好爽好有咬口呢到壽司有好多唔同特別種類可以選擇,油甘魚壽司真係好正無得頂,油脂味非常香,但又唔會過份油膩,火焰鰻魚壽司芝士同鰻魚都燒得好香好足料,帶子壽司既帶子都好大隻好有咬口,燒得剛剛好炸物方面我特別欣賞炸榴槤,一咬榴槤汁即融同埋漏出黎,而且榴槤味都好真,唔似好假既榴槤甜味,帶有自然榴槤甜香味,外脆內軟。而芝麻雞翼方面炸得香脆之餘唔會有油溢味,雞肉嫩滑,新鮮滾熱辣出爐~最後舖頭仲好好每人送一杯haagen dazs/movenpick雪糕食~~呢餐真係好抵食!

黎到食放題 當然要叫下刺身 壽司 炸物