2022-11-23
聽聞呢間越南餐廳質素唔錯,放假走去試。佢哋嘅午餐選擇幾多,價錢大約$45-60。我哋兩個人總共叫咗一碟海南雞飯,一碗生牛河,再加一個拼盤。個人覺得份量啱啱好,食完唔會太飽,而且質素不錯,呢個價錢好抵食👍🏻👍🏻。海南雞飯:因為個人喜好,我轉左白飯,佢哋個雞好滑,再加埋個汁正😆。我幾鍾意佢地唔會太油!重點係雞既份量唔少,岩岩好配曬成碗飯!生牛河:湯底好入味,建議可以再加少少辣椒同埋蒜油,會更加惹味,可以問店員拎🤤。牛肉都有大概六至七塊,唔差,但如果河粉份量可以多少少就好🙈王牌拼盤:佢個拼盤包括手撕雞檬紙卷+素春卷+無骨鳳爪沙律。佢個手撕雞檬紙卷好入味,入口多層次,推薦推薦,值得一試。素春卷無咩特別,不過幾欣賞佢哋啲嘢食唔會太油。至於無骨鳳爪沙律,味道一般,可以唔洗食😂,不過如果鍾意食沙律嘅都可以嗌,有勁多沙律菜。整體來講,都有8/10分,如果咁岩喺附近又諗唔到食咩,絕對可以過嚟試吓。
佢哋嘅午餐選擇幾多,價錢大約$45-60。
海南雞飯
生牛河