2023-05-19
Happy Friday同同事去食日式放題,之前試過觀塘分店讚不絕口,今次去尖沙咀分店食下先。午食放題$308一位,任飲任食。 餐廳環境闊落好坐,以半自助形式點餐,用手機落單,有刺身、壽司、卷物、串燒、天婦羅、鍋物等等。另外設自助食物區,入面有飲品、甜品、湯、熟食等等,食物種類好多。 刺身同壽司非常高質,尤其係拖羅同油甘魚,真心高質,夠晒新鮮。 其他炸物及燒物精選推介包括芝麻雞翼,天婦羅,蒜蓉醬烤扇貝,白酒煮蜆,絕對係必食推介。燒物推介仲有菠蘿、牛舌,燒得好靚,上枱熱辣辣。仲有榴槤控必食嘅榴連炸彈,入面嘅流心榴槤蓉,味道勁濃郁。 仲有醉鮑魚,入口軟熟,好入味,必食推介。 餐廳提供大量不同飲品,有啤酒,汽水,茶飲。我好健康咁揀咗餐廳自製嘅無糖冷泡茶,茶味又幾香。 甜品亦有唔少種類,雪糕、豆腐花、蛋糕、布甸等等,雪糕係HAAGEN DAZS,勁多味道選擇。食物質素好好,上菜速度亦都算快,性價比相當高嘅放題。
仲有醉鮑魚,入口軟熟,好入味,必食推介。
食物質素好好,上菜速度亦都算快,性價比相當高嘅放題。