2022-04-05 1051 浏览
土瓜灣呢間🪨石燒牛扒🥩專門店價錢大眾化又高質,而且有得任食白飯🍚椰菜絲沙律🥗同埋任飲洋蔥🧅牛肉湯🥣!佢有好多款唔同嘅🥩牛扒供應,除咗石燒🔥牛扒之外亦有午市 lunch set,梗有一款啱你心水🥰。入面裝修有少少🤏輕工業風感覺,有落地大玻璃光猛乾淨,而且空氣中不停瀰漫着石燒🔥牛味🤤。呢度採用💪自助形式,🍴餐具、醬料等等都係自己拎。洋蔥🧅牛肉湯🥣熱辣辣,一打開個蓋🤩即刻聞到好香嘅洋蔥🧅同牛肉香味。椰菜絲沙律🥗可以配柚子油醋汁🤤或者芝麻沙律醬汁,另外隔離仲有三款牛扒汁醬🥰:蒜蓉蘸醬、辛味燒汁同埋燒肉汁。洋蔥🧅牛肉湯🥣入邊有唔少牛肉🐂,湯幾清澈而且味道濃郁🤤,除咗好香嘅洋蔥🧅同牛肉🐂味之外,仲有少少🤏辛口嘅黑胡椒味添😋!椰菜絲沙律🥗好新鮮爽脆又多汁,配柚子油醋汁🤤十分之開胃又💪健康。石燒🔥牛扒我就揀咗🐂牛肩排,熱石🪨煎住塊牛扒一直發出吱吱聲🤤而且散發出陣陣嘅肉香🥰。🥩牛扒嫩滑,可以自己控制切🔪幾厚同埋🔥煎嘅生熟度😋。除咗🥩牛扒汁醬之外枱面仲有🧂鹽同胡椒俾你調味,我個人就比較鍾意😍燒肉汁,另外沾少少🤏辛味燒汁亦都唔錯!另外我仲自己💪拼砌咗呢個🥩牛扒拼椰菜絲沙律🥗嘅食法添😂!

呢度採用💪自助形式,🍴餐具、醬料等等都係自己拎。

🥩牛扒嫩滑,可以自己控制切🔪幾厚同埋🔥煎嘅生熟度😋。

另外我仲自己💪拼砌咗呢個🥩牛扒拼椰菜絲沙律🥗嘅食法添😂!
午餐