2015-10-05 1246 浏览
荃灣其實都好多好野食咖😍 由其是啲餐廳多元化又夠平😎 呢一晚,愛麗絲同屋企人泥左意壽司呢間小店食晚餐👨‍👩‍👧我地點左個牛肉鍋丶牛柳粒定食同一客魷魚燒。先講牛肉鍋,佢係跟飯食既,鍋𥚃有牛肉同雜菜,湯好甜,雜菜吸哂啲湯,味道好正。不過個人就覺得食鍋跟飯有啲怪,可以試下配烏冬🙈 同埋會有一份花之戀跟餐,都幾正咖😍然後係牛柳粒定食,個定食有牛柳粒丶三文魚沙律丶章魚燒丶飯同麵豉湯。啲牛柳粒都幾香,不過就唔係好夠熱,味道係好既👍🏻 而三文魚沙律就係沙律菜跟兩片三文魚,三文魚都新鮮😋 至於章魚燒都唔錯haha。最後就係魷魚燒喇,呢個要讚既,一泥係因為愛麗絲本身中意食😂 二泥係直係燒得幾香,配埋啲醬食真係好正😋仲有呢就係呢到係不設加一咖,食日本菜泥講算係幾抵咖😁

我地點左個牛肉鍋丶牛柳粒定食同一客魷魚燒。

仲有呢就係呢到係不設加一咖,食日本菜泥講算係幾抵咖😁
2015-09-24