2020-12-26 1179 浏览
食过两次:套餐锅 + 饭/ 粉丝 (加以加$7 转乌冬/ 卤肉饭) + 冻泡沫红茶/ 冻茉香绿茶 (加$6 或以上转特色饮品)第一次去食既时候有迷你锅版可以拣, $69 加1, 女仔完全够细, 唔系真系细过正常锅好多。第二次去既时候就净番正常锅拣, $88加1, (因为公司sub 钱, 所以我加埋钱转卤肉饭), 真系食唔哂。劲饱, 包埋野饮最正, 唔使怕口渴)第一次食: 台式麻辣锅, 第二食: 香蒜牛肉锅 (有分辣唔辣, 佢至少系中辣, 但其实唔系好辣, 个人认为)(唔辣都好味, 蒜香味会较重)。我个人钟意食辣, 会比较推荐台式麻辣锅, 不过一直都系钟意食”麻辣”, 会有偏心成份。总结, 好食加好抵食!! 逝排天气冻, Lunch 都想食番个暖笠笠既。推荐!餐牌会写明每个锅既配料系咩, 每个锅都唔同。 慢慢拣! 同埋佢餐牌有更新, 特别锅既味, 唔系真系次次去都食到架。
食过两次:
台式麻辣