2018-08-02 782 浏览
中午過來 呢度食午餐係為咗呢度嘅抵食乳鴿 三十蚊有一隻乳鴿 不過一人只限一隻 我哋另外加咗碟 龍鬚 芥蘭 同埋齊菜蒸素餃啦啦啦你睇下 一人一隻唔使爭 雖然佢平但係絕對唔係bb鴿食咗都有一半飽 呢度好貼心 檯面已經放咗一對膠手套 可以盡情地食由於太忙碌食乳鴿唔記得咗影碟芥蘭同埋素餃 啲芥蘭好有誠意批咗皮 仲有少少雕花 賣相好得 味道都好得仲有個齊菜素餃 薺菜好新鮮同埋好多 餃子脹卜卜 餃子煮法可以揀煎都得可能我哋比較早到 所以被安排嘅位置係窗邊 外面就係中環中心同埋都有啲樹木 感覺好舒服 加上佢沖嘅茶應該好似係玄米茶 對於打工仔嚟講好似忙裏偷閑嘅感覺 整體嚟講呢度坐得好舒服抵食嘅乳鴿 美味嘅熱茶 一定會再嚟呀

整體嚟講呢度坐得好舒服抵食嘅乳鴿 美味嘅熱茶 一定會再嚟呀
2018-08-02