2012-07-22 5 浏览
網上睇左食評,有好有差,但我一班為食朋友知道銅鑼灣有新開日式燒肉放題店立即試過回來反應是推介,我就買左團購卷,打左好耐電話終於BOOK 到位食7:308個朋友去食,去到雷橋位置3樓,電梯好細,一開門已有人在等位,門口大達摩翁非常搶眼門口接侍男侍應招乎幾好,問到齊未,已預位置給我們雖然我們未人齊,但叫我們入去坐住等,服務幾好 雖然我們食團購價但絕冇大細超,店內侍應人手充足有禮貌,隨傅隨到,但係唔係太熟手,可能係暑假工掛!!一開始送上4大蝦4鮑魚海鮮頭盤有料到, 非常有睇頭食物方面 和風沙律非常新鮮醒胃,值得推介和牛方面牛肋肉和牛胸腹,最正,食日式烤肉肉類是新鮮的味道是自己調較雷橋算細心 每枱上也放有多種調味料,供客人選擇!!刺身厚度適中夠新鮮!! 推介白玉豚夠肥美,而且不是普通放題店有得食烤野菜亦新鮮, 海鮮類選擇亦非常多,不過有點腥味!!需要提升總括, 如果以正價$250 食日式燒肉放題,非常超值團購價更加只能用抵食形容,服務水準亦非常好,可以給我們一個舒適的環境興祝生日希望再有晚市團購推出吧
是推介
,我就買左團購卷,打左好耐電話終於BOOK 到位食7:30

但叫我們入去坐住等,服務幾好
雖然我們食團購價但絕冇大細超,

一開始送上4大蝦4鮑魚海鮮頭盤有料到, 非常有睇頭

食物方面 和風沙律非常新鮮醒胃,值得推介
和牛方面牛肋肉和牛胸腹,最正,
食日式烤肉肉類是新鮮的
味道是自己調較

雷橋算細心 每枱上也放有多種調味料,供客人選擇!!
總括, 如果以正價$250 食日式燒肉放題,非常超值
團購價更加只能用抵食形容,服務水準亦非常好,
可以給我們一個舒適的環境興祝生日

希望再有晚市團購推出吧