2016-05-28 667 浏览
聽聞得寶商場有個food court, 將牛下既美食帶返黎, 好! 隊長有時間就去巡下場.........個food court都幾難搵, 但其實都係好細, 巡左一轉, 又覺得所謂牛下美食都唔係好吸引, 反而檔Burger都幾香, 望下個價錢都抵食, 一個即制既牛肉漢堡都係$38, 麥記而家果個自選漢堡都唔止!我食左個貴少少既菠蘿芝牛堡, 跟餐揀左魚手指, 個包都ok, 脆的, 塊肉真係即煎, 肉質就唔係咩靚肉, 無乜肉味同肉汁, 可能個醬搶晒d味啦, 但甘既價錢, 而個包又有返甘上下大, 真係抵食既~ 魚手指就一般普通雪藏野, 細左少少, 2啖食晒, 不過特別在出面好少有得揀魚手指啫~不過food court好似無人執野甘, 食完自己執都唔緊要, 但真係有d障礙, 要還番塊木板比burger B, 然後又要諗方法點樣去放好果盤野食去個垃圾桶(但個垃圾桶個面係圓拱形, 唔知點放好)

菠蘿芝士牛堡 (跟餐)