2020-12-13 283 浏览
👩🏻‍🤝‍👨🏼尖沙咀覓食男友成日心唸唸要食burger, 今日去開尖沙咀行街就順便帶佢去試下呢間長期排哂隊嘅同路人小店嘉寶漢堡😆 呢度所有burger款都有得轉豬牛雞,因為我以前係唔食得牛,但好多時burger 店都係得牛漢堡,再唔係就有其他款但唔啱口味😌呢到好自由可以任你轉仲唔洗加錢🤩🥢蜜糖芥末菠蘿牛堡本身選擇困難揀唔到,咁啱聽到前面幾個女仔都叫呢個味🤣所以跟隊,因為塊菠蘿同個醬,成個包加埋塊扒好juicy ,仲有沙律菜同蕃茄係底,夾埋煎香咗嘅扒,成個包飽肚得嚟又唔會好膩😙🥢黑松露芝士牛堡男友話burger嘅黑松露味好出,夾埋芝士同扒好rich, 突然發現佢好安靜咁食哂成個包,原來因為太好味😂🥢加$15 跟餐小食飲品分別揀咁薯條同炸燒賣,佢話食burger一定要配薯條🙂 呢到係粗薯條,即叫即炸,而炸燒賣有驚喜🤩配咗沙律醬同准鹽超脆超邪惡🙊 嘢飲方面都幾多選擇,不過對我嚟講食burger一定要配可樂😂題外話,門口負責收銀落單嘅哥仔態度真係一百分💯,一啱食一路聽到佢雖然勁忙但都keep到真係好用心同所有客人對答👍🏻
👩🏻‍🤝‍👨🏼尖沙咀覓食

🥢蜜糖芥末菠蘿牛堡