2021-12-20 181 浏览
去咗食一間超級抵食嘅海鮮蒸鍋,呢一間緣味小聚最出名嘅就一定係呢個5小時任食鮑魚海鮮蒸鍋🦀🦞🦐🐟所以今日就同埋朋友一齊過嚟,試吓呢度嘅海鮮!入到去呢間餐廳嘅時候已經覺得好有特別嘅感覺,同埋周圍都望住好多海鮮蒸鍋,就已經流晒口水!!首先,我哋每一款海鮮都叫咗試吓先!因為大部份嘅海鮮都可以任嗌嘅關係,我哋乜都試吓,就非常啱晒我心水!我自己好鍾意呢度嘅鮑魚,呢度嘅鮑魚清蒸左之後以前可以好大隻,好飽滿!同埋鮑魚非常爽滑彈牙!咬入去嘅時候個種鮮甜味道,真係到而家都仲係記憶猶新😍😍其他嘅海鮮都好好食,同埋呢度嘅火鍋配料,點心,小食都非常多元化!絕對係一間好抵食同埋性價比好高嘅餐廳