係ig見到市區有流水蝦食當然第一時間打電話book!三百幾蚊海鮮放題本身已經夠吸引仲可以自己即夾即燒流水蝦隻隻生猛活潑一開始想成功夾起都要d巧妙:原來夾頭佢地就走唔到㗎喇我坐個個位就遠離流水道所以每次夾蝦都需要行出去夾,服務員都好好服務主動問要唔要幫我地添蝦而佢地夾出黎既蝦同出面自己夾既一樣咁新鮮仲有蝦卵添!當然如果鍾意親手即夾即燒呢個gimmick簡易book檯個陣講明想坐近流水啦同場唔止新鮮大隻既扇貝蜆蚌仲有一般肉串雞翅各種丸類俾大家燒 魷魚醃得唔錯但係美中不足既係佢宣傳既大人送一客和牛我食唔到。一開始服務員好主動俾左魚生拼盤但到我地開聲問有無和牛既時候佢就話無晒我覺得佢應該係我地入座個陣已經要同客人講話無晒等客人有個心理準備,畢竟佢寫到明係有。要開聲問先話無有種被額既感覺呢度扣左唔少分 (本人好鍾意食燒牛)。整體黎講其實三百幾海鮮放題d蝦新鮮生猛服務員service都好好性價比算係咁。唯無和牛令人失望。
係ig見到市區有流水蝦食當然第一時間打電話book!

而佢地夾出黎既蝦同出面自己夾既一樣咁新鮮
仲有蝦卵添!