2023-03-23 49 浏览
-栢档极品海南鸡饭-喺九龙湾放工谂住去淘大睇吓有乜食!突然之间想食海南鸡,经过见到呢间然后见到门口好多人排队买外卖,里面堂食都满座😜😜就决定入去食!😋😋😋海南鸡饭套餐 (一人套餐) $83海南鸡个皮好爽,啲肉好嫩滑!❤️❤️唔会有好大浸雪鸡味🐓🐓! 一人餐好丰富!仲跟咗唐生菜,另外可以拣要皇牌靓汤或者饮品!我就叫咗冻柠茶再加$8试验埋佢个皇牌靓汤!个汤有南瓜粟米红萝卜猪骨🦴🦴无味精,但好浓郁😋😋-猪颈肉 (一人套餐) $83猪颈肉外脆内软,一咬开猪颈肉油脂爆发😋😋😋送饭一流!呢个餐我哋拣咗咸柠七😈😈😈!佢呢度所有饭都可以跟油饭!- 香煎手剁鱼香肉饼 我都未试过咁样食肉饼🤤🤤真系好好味!味道好惹味,佢煎到底面都好香脆👻👻食落去好有咸香但系又唔会油腻!-佢哋嘅一人套餐会跟埋雪糕糯米糍,少少哋为晚餐作个总结🤤🤤-
栢档极品海南鸡饭

海南鸡饭套餐 (一人套餐) $83

猪颈肉 (一人套餐) $83

香煎手剁鱼香肉饼

食落去好有咸香但系又唔会油腻!

佢哋嘅一人套餐会跟埋雪糕糯米糍,少少哋为晚餐作个总结🤤🤤