2019-08-09 284 浏览
因為女友住喺附近,已經食過呢間泰國餐廳幾多次,價錢公道又份量足,味道仲好好,最緊要係全日都唔收加一,所以我地呢D儲緊錢嘅,過開嚟通常都好大機會去食今次叫咗個2人餐,本來諗住叫個$368餐,但係佢話要食咖喱蟹,咁就加錢食個$408嘅餐啦。其實我就係想食軟殼蟹多D,又無殼容易食D,重點係可以食平D啦個主角係咖喱蟹,味道都係一貫水準啦,即係好食。餐廳D咖喱係完全唔辣個款,夠多汁。最好食係用嚟點包類食,我地次次食咖喱都唔會配飯,叫薄餅或者蒜蓉包,點汁嚟食最夾泰式無骨鳳爪係佢至愛之一,味道酸酸辣辣,都開胃,不過我就唔鍾意食,靠佢食晒成碟我就加咗份炸蝦餅,香口彈牙,熱辣辣又啖啖肉,好好食。我自己都已經食咗5件2個人食到捧住個肚走都唔係太貴,我地會繼續keep住去食

2個人食到捧住個肚走都唔係太貴,我地會繼續keep住去食
2019-07-19